Home
Brochure
Download brochure

Wat zijn de kosten?

Let op! Bent u gebruiker van de Internet Zwemscore Module? Dan is dit systeem GRATIS voor u te gebruiken. Vraag naar de voorwaarden.

De kosten zullen u heel erg meevallen. U hoeft namelijk niet te investeren in een groot bedrag voor de software. Nee, u betaalt slechts een klein bedrag per boeking die u veelal direct door kunt berekenen aan de reserveerder. U koopt het systeem ook niet, maar neemt hier een abonnement op. Ook alle updates en andere bijkomende zaken die betrekking hebben op internetsoftware zoals hosting zijn inbegrepen in de prijs per boeking. In het systeem kunt u precies zien hoeveel boekingen er zijn geweest. Aan het begin van iedere maand ontvangt u een factuur over de voorgaande maand.

Wat u precies betaalt hangt af van het aantal reserveringen per maand. In onderstaand overzicht ziet u hoeveel u daadwerkelijk betaalt.

Aantal reserveringen p/mKosten per boeking
Minder dan 20 0,90
Tussen 20 en 100 0,85
Meer dan 100 0,80

Daarnaast betaalt u eenmalig 78,- voor het opzetten van het systeem. Verder betaalt u een minimum maandbedrag van 26,-. Dit bedrag is inclusief het aantal reserveringen tot aan het minimum bedrag. Komt u boven de 26,- aan reserveringen, dan betaalt u het daadwerkelijke aantal. Als u meer informatie over de tariefsberekening wenst, dan lichten wij het u graag toe. In de kosten zijn de updates, ondersteuning door onze HelpDesk en hostingkosten inbegrepen. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Waar wilt u een antwoord op?

Terug naar de vorige pagina...
Ik ben nieuwsgierig. Vertel mij snel meer...
Wie kan het systeem gebruiken?

Mijn vraag staat er niet tussen

Stel hier uw vraag en wij geven u het antwoord

Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ Assen
T (0592) 333 600
E info@ppibv.nl
W www.ppibv.nl

K.v.K. 04070020
BTW nr. NL8119.37.343.B01
© 2024 Plan Plan Internet BV   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Algemene leveringsvoorwaarden