Home
Brochure
Download brochure

Alles over het systeem

Leuk dat u nieuwsgierig bent. Wij geven u dan natuurlijk graag meer informatie. Het systeem is een stand-alone systeem dat u eenvoudig kunt koppelen aan uw eigen website. U laat in uw website bijvoorbeeld een knop 'Boek feestje' plaatsen en uw relaties komen in uw boekingssysteem. Het werkt via internet en u heeft er geen specifieke hard- of software voor nodig. Een computer met een internetverbinding is voldoende. Het systeem bestaat uit drie modules: De beheermodule
Met de beheermodule kunt u het gehele systeem 'besturen'. U kunt feestjes aanmaken, dagen en tijden definiŽren, opties toevoegen (bijv. schminken, taarten, patat), relaties beheren, etc. U kunt ook uw medewerkers autoriseren om met het systeem te werken; u kunt tot in detail aangeven wie en wat iemand in het systeem mag doen. U kunt ook bepaalde tijden, waarop niet geboekt mag worden, blokkeren.

De boekingsmodule
Ouders klikken bijvoorbeeld op een knop ('Boek feestje') in uw eigen website. Hierna krijgen zij een formulier op het beeldscherm te zien waarmee het feestje in 5 stappen kan worden geboekt. De boeker ziet direct of het feestje op de gekozen datum mogelijk is. Is dit niet zo, dan geeft het systeem automatisch suggesties aan. Het systeem denkt dus met de boeker mee!


Na stap 5 kan direct worden betaald. De snelste en op dit moment meest toegepaste methode is betalen via iDEAL. Dit is een betaalmethode van de gezamenlijke banken voor internet. Men betaalt gewoon via hun eigen bank en u heeft direct het geld op de rekening staan. Het is echter ook mogelijk om de betaling op een andere wijze te laten lopen, bijvoorbeeld via betaling per bank of een automatische incasso.De feestpagina
Nadat het feestje is geboekt krijgt (bijvoorbeeld) de jarige via een 'geheime code' direct toegang tot zijn/haar feestpagina. Op de feestpagina kan van alles gebeuren. Via een kindvriendelijke beheermodule kan de jarige een naam aanmaken voor het feestje. Vervolgens kan hij/zij, per e-mail, vriendjes/vriendinnetjes uitnodigen voor het feestje in uw accommodatie. De genodigden krijgen ook toegang tot de feestpagina van de jarige. Daar kunnen zij zien hoeveel dagen het nog duurt tot aan het feestje. Ze zien ook wie er allemaal uitgenodigd zijn. Iedereen die toegang heeft tot de feestpagina kan hier foto's opplakken of berichtjes plaatsen. De pagina zelf is al een feest!De feestpagina blijft beschikbaar vanaf het moment van boeken tot 7 dagen na het feestje. Hierna ontvangt de jarige een PDF met daarin alles wat de afgelopen periode op de feestpagina heeft gestaan. Dit als een herinnering die men kan bewaren of kan uitprinten. De toegang tot de feestpagina wordt daarna automatisch afgesloten.

Waar wilt u een antwoord op?

Terug naar de vorige pagina...
Wie kan het systeem gebruiken?
Wat zijn de kosten?

Mijn vraag staat er niet tussen

Stel hier uw vraag en wij geven u het antwoord

Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ Assen
T (0592) 333 600
E info@ppibv.nl
W www.ppibv.nl

K.v.K. 04070020
BTW nr. NL8119.37.343.B01
© 2024 Plan Plan Internet BV   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Algemene leveringsvoorwaarden